Jalovec přispívá k normálnímu trávení, normální činnosti ledvin a vylučování vody z organizmu. Podporuje přirozenou obranyschopnost a je antioxidant. Podporuje metabolizmus tuků a sacharidů, pomáhá k udržení normální hladiny cukru v krvi.
Použití: K přípravě teplého (ne vroucího) nápoje, k ochucení nápojů (čaje), k namazání na chleba, do jogurtu nebo čistý po lžičkách.
Doporučené denní dávkování: 2–3 lžičky (10 g) denně.
Upozornění: Nevhodný je při akutním zánětu ledvin a v těhotenství.
extrakt z jalovce, cukr, glukózový sirup
cukr, glukózový sirup, extrakt z jalovce 17%, voda
Doporučená denní dávka (DDD) je totožná s hodnotou RHP (Referenční hodnota příjmu) uváděnou dle nově platných předpisů EU.
Výroční minikolekce sestavená pro radost, která pomáhá.
Představení nových kosmetických produkt Just, které rozšíří naši katalogovou nabídku.
Pikantní jídla mají své fanoušky. Věděli jste však, že ostré ingredience mohou kromě zvýraznění chuti jídla podpořit i vaše zdraví?