Tato směs s obsahem černého pepře je vhodné zejména k dochucení všech druhů ryb, mořských plodů a bílých mas. Lze ji doporučit také k přípravě orientálních pokrmů, bylinkových omáček a zeleninových polévek. Výborně chutná na grilovaných masech a zeleninových salátech. Receptura obsahuje mořskou sůl, citronovou kůru a sušenou citronovou šťávu.
Tip: Přisypte zhruba jednu lžíci Citronového pepře do mouky určené k obalování a dále pokračujte v trojobalu a smažení tak, jak jste zvyklí.
Kořenka k Citronovému pepři je skvělá, když chcete koření vzít na chatu, půjčit kamarádce nebo věnovat na vyzkoušení zákazníkovi. Má kód 4983 a stojí 80 Kč.
černý pepř 31 %, mořská sůl 31 %, rozpustná kukuřičná vláknina, citron 5 % (prášek z citronové šťávy, citronová kůra), ovesná vláknina (bez lepku), kurkuma, olivový olej, přírodní aroma
černý pepř 31 %, mořská sůl 31 %, rozpustná kukuřičná vláknina, citron 5 % (prášek z citronové šťávy, citronová kůra), ovesná vláknina (bez lepku), kurkuma, olivový olej, přírodní aroma
V souvislosti s nedávným děním jsme se rozhodli spustit kampaň na podporu obětem povodní z řad našich poradců a jejich blízkých. Jak dopadla?
Třikrát do roka zde najdete nové vydání katalogu.
Na říjen jsme pro vás přichystali kosmetiku pro ty, které milujeme nejvíce.