Snídaně: ovesné cookies
• 180 g změklého másla
• 100 g třtinového cukru
• 3 vajíčka
• 230 g rozemletých ovesných vloček
• 200 g celozrnné špaldové mouky
• 50 g Banán protein drink Nahrin
• 1 čajová lžička soli
• 1 čajová lžička mleté skořice
• ½ čajové lžičky jedlé sody
• 100 g bílé čokolády
• 100 g sušených brusinek
Vyšleháme máslo s cukrem do pěny, postupně přidáváme vajíčka. Zbylé suroviny pomalu zamícháme do vytvořené směsi. Bílou čokoládu a brusinky přidáme na konec. Na pečicí papír z připravené hmoty vytvoříme malé hrudky a pečeme je při teplotě 180 stupňů po dobu 12–15 minut, dokud cookies mírně nezezlátnou.
Oběd: halušky nehalušky (lowcarb)
• 1 květák
• 1 červená cibulka
• řepkový olej
• 100% ovčí nepasterizovaná bryndza
• Česnekové koření Nahrin
• Cibulové koření (Mimořádná nabídka)
• Piccante Nahrin
• slaninka, pažitka
Neuvařený, čerstvý květák rozebereme na menší růžičky a kousky. Ty opečeme na oleji s najemno nakrájenou červenou cibulkou. Až se nám bude zelenina zdát dostatečně měkká, smícháme směs mimo pánev s bryndzou ochucenou kořením. Teď už stačí jen dozdobit porce kořením Piccante, slaninkou a pažitkou. Nenechte se odradit a určitě tuto lahodnou kombinaci vyzkoušejte. Nebudete litovat 🙂
Večeře: zeleninové chlebíčky
• paprika (červená, zelená, žlutá)
• bryndza
• červená cibulka
• Sypké paprikové koření (Mimořádná nabídka)
• Piccante Nahrin
• pažitka
• zeleninová obloha dle libosti
Papriky rozkrojíme napůl a bohatě naplníme směsí utvořenou z bryndzy, cibulky a Sypkého paprikového koření. Na vrchu naše „chlebíčky“ ozdobíme pažitkou a kořením Piccante, přidáme zeleninovou oblohu a je hotovo!
Dezert: nanuky do ruky
• červený meloun
• kvalitní hořká čokoláda
• dřevěné lékařské špachtle (seženete v lékárně)
Z melounu vykrojíme trojúhelníčky, ty zespodu napíchneme na špachtle a shora ozdobíme rozpuštěnou čokoládou. Vznikne vynikající dezert pro malé mlsaly na letní grilovačku i na narozeninovu oslavu, a navíc za pár minut.